Ons kwartet ‘Challenge’ is ontstaan in het najaar van 2014. We begonnen aan een uitdaging vonden we, zingen met twee verschillende generaties in een kwartet. Namelijk Cathy (tenor) van 23 jaar en Moni (bass), Corneel (bariton) en Ingrid (lead), allemaal van “een zekere leeftijd”. Én drie van de vier kwartetleden hadden nog geen ervaring in met barbershop kwartet zingen. Dat was op dat moment (en af en toe nog!) een flinke uitdaging! Vandaar dat we de naam ‘Challenge’ hebben gekozen. Op ons lijf geschreven!

We hebben elkaar leren kennen via The Skyline Sisters, waar we alle vier bij zingen. Al snel hadden we een goede klik en dat maakte het zingen erg leuk samen. Sindsdien repeteren we iedere week keihard en hebben we dikke pret met elkaar, met meestal een harmonieus resultaat.

 

In de twee jaar dat we samen zingen hebben we veel gedaan...

Ons debuut optreden was bij het zomerconcert van The Skyline Sisters op 27 juni 2015. Hier zongen we de song waarmee we als eerste begonnen zijn: ‘When I Fall In Love’. Hierna hebben we gezongen op een aantal feesten en partijen, waar we leuke reacties hebben ontvangen van het publiek. Op 12 december 2015 gaven we een mooi kerstoptreden, tijdens het kerstconcert van The Skyline Sisters in de Goede Herder kerk in Schiebroek. Hier mochten we twee songs zingen: Coventry Carol en Away In A Manger. De sfeer was goed en het was heerlijk om in een kerk te mogen zingen met zo'n mooie akoestiek. In december hebben we ook nog een kerstoptreden gegeven in Bleiswijk in het Herstelhotel. Op 23 januari 2016 hebben we gezongen op een winterborrel in Rotterdam Blijdorp, buiten tussen de vuurkorven, glühwein en snert.

In augustus 2016 hebben we een optreden gegeven in een cultureel ontmoetingscentrum in Ouddorp, voor een volle zaal. Daarbij hebben we ook uitleg gegeven over wat Barbershop inhoudt. De reacties waren enthousiast!

 

We zijn de afgelopen twee jaren ook gecoacht, namelijk door Mieneke Klinkert en Peter van Hamersveld. De komende tijd staan er nog meer coachings op de planning, hier leren we ontzettend veel van! Alles wat we leren gaan we gebruiken om met de beste versie van ‘Challenge’, mee te doen aan de conventie van Holland Harmony in 2017.

 

Maar in de tussentijd willen wij u natuurlijk graag laten horen wat we nu kunnen. U kunt ‘Challenge’ boeken voor een optreden, door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina, hier vindt u foto’s en filmpjes van onze optredens en meer informatie. https://www.facebook.com/kwartetchallenge/

 

We don’t limit our challenges, we challenge our limits!

Challenge.

 

 

 

 

 

 
valid xhtml valid css