Voorpagina Nieuws 6 - 8 september 2013 Lustrumweekend
Banner
6 - 8 september 2013 Lustrumweekend

Ons Hi'5! vijfjarig jubileum is een feit en dat hebben we gevierd, en hoe! Het was helemaal geweldig, great, awesome! We bivakkeerden op de 'Melody ranch', heel toepasselijk, waar we door schietende cowgirls werden verwelkomd. Na de incheck was er koffie met 'taart' voor jarige Rinkje. Ze kreeg als dank voor haar vijfjarig voorzitterschap nog kado's en een lied en werd toegezongen door ons allemaal, vermomd als 'Rinkjes'.

 

Ook Mieneke werd in 't zonnetje gezet d.m.v. een lied. Daarna moesten we aan de bak om als echte cowgirls te oefenen met lasso werpen, hoefijzers gooien en spijkers slaan. Stil zitten was er niet bij want er was een speurtocht uitgezet! Met allerlei attributen hadden 2 sisters een spreekwoord of gezegde verbeeld. Ontzettend goed gedaan en voor de winnaars eeuwige roem.

 

Na het diner met hamburgers en hot dogs kwam de klapper, namelijk de karaoke. Iedereen had iets ingestudeerd op de mooiste liederen van John Lennon tot 't Karrespoor. Wat hebben we genoten en gelachen tot in de kleine uurtjes.

 

De volgende dag na het ontbijt en de koffie hebben we nog een leuk spel of wandeling gedaan en zijn de sisters van de organisatie van harte bedankt voor al hun inspanningen en voorbereidingen. Vervolgens begon het grote opruimen en begon de uittocht van de Melody Ranch. Het was een enorm succes, mede dankzij de goede organisatie! Sisters allemaal bedankt, het was geweldig!! YEAH!

 
valid xhtml valid css