Voorpagina Nieuws 14 december 2013 Kerstoptreden voor Villa Joep
Banner
14 december 2013 Kerstoptreden voor Villa Joep

Kerstoptredens!

14 december: Voor Villa Joep in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis hadden wij met ons minikoor een minioptreden in het Ambtshuis van de dochter van een van de sisters, voor het goede doel: Villa Joep. Nadat we eerst hadden ingezongen, zijn we naar het Ambtshuis gegaan. En wat zijn we geweldig verzorgd! Erwtensoep (zelfgemaakte!), broodjes en glühwein. We hebben zowel buiten als binnen gezongen, alleen jammer dat de grote toeloop net een uurtje eerder was. Maar dat mocht de pret niet drukken en sommige sisters vonden er ook nog een leuk kerstkadootje.

 

17 december: Kaarsjesavond in Zoetermeer Centrum

Een zachte avond en dat in een heel gezellig aangeklede Dorpsstraat. Wat wil je nog meer? We stonden op verschillende plaatsen en zongen uit ons Kerstrepertoire. De mensen bleven echt staan luisteren, in plaats van door-door-door lopen. Daar krijg je echt een kick van!

 

19 december: Eindejaarsconcert van de Mainport Barbershop Singers

In hun eigen repetitieruimte. Er was ook een kwartet gevormd uit MBS en een dameskwartet uit Hellevoetssluis: Mocking Bird. Wauw: klasse! Voor Deck the hall, Joy to the World , Anthem en de andere songs kregen we een hartelijk applaus. We hadden er ook echt zin in. Met de MBS eindigden we de avond met Harmony. Dat klinkt dan zo indrukwekkend. Het was voor Mieneke, de dirigente, de eerste keer dat zij voor deze beide koren dirigeerde… hoedje af hoor Mieneke. Het ging goed!! Ook de after glow was super gezellig. We hebben nog veel samen gezongen.

 

 
valid xhtml valid css