Voorpagina Nieuws Repetitieconcert 2014
Banner
Repetitieconcert 2014
Geschreven door Administrator   
dinsdag, 21 oktober 2014 12:01

The Skyline Sisters groeit en bloeit

Na de succesvolle Learn2Sing cursus in maart 2014 heeft barbershopkoor The Skyline Sisters er twintig nieuwe leden bij gekregen! De nieuwe leden zijn hard bezig om zich het repertoire van het koor eigen te maken. Onlangs kregen ze de kans om samen met de overige Sisters het geleerde aan het publiek te laten horen tijdens een geslaagd Repetitieconcert. Dit concert, dat plaatsvond in basisschool de Wilgenstam, de vaste repetitielocatie van het koor, werd georganiseerd om de trouwe Vrienden en enkele facebook-likers van de Sisters te bedanken voor hun steun. De zaal was goed gevuld en het publiek enthousiast over het optreden van de Sisters, en de sfeervolle bijdrage van de kwartetten 4Now en Natural Blend.

Het koor blijft verder werken aan haar kwaliteit, zo kwam onlangs coach Martin Ford met het koor werken aan ‘Voice Colouring’. Na een welverdiende zomerstop gaan de repetities weer van start op maandag 1 september.

Bent u nieuwsgierig naar The Skyline Sisters geworden? Op 27 september treedt het koor op in Hoogvliet en op 13 december organiseert The Skyline Sisters een kerstconcert in de Prinsekerk te Rotterdam. Uiteraard kunt u het koor ook benaderen voor  personeelsfeesten, braderieën, kerstmarkten en andere feestelijkheden via www.theskylinesisters.nl .

 
valid xhtml valid css