Voorpagina Nieuws Kerstconcert TSS 2014
Banner
Kerstconcert TSS 2014
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 25 januari 2015 12:26

KERSTCONCERT 2014

Op 13 december jl. sloten The Skyline Sisters het (zang)kalenderjaar af met een spetterend kerstconcert. In de prachtige Prinsenkerk aan de Rotterdamse Schepenstraat traden we op met een kerstrepertoire variërend  van sfeervolle klassiekers zoals Hark The Herald Angels Sing tot vrolijke Amerikaanse nummers als Jingle Bells en White Christmas. Te gast waren The Mainport Barbershop Singers en het fanfare/blaas orkest De Vriendschapskring uit Ankeveen, terwijl ook kwartet 4Now acte de présence gaf. Het was een mooie avond, en ons groter geworden koor straalde overduidelijk zangplezier en eensgezindheid uit! Het publiek genoot zichtbaar en was vol lof over onze heldere en strakke sound. Ook het kwartet 4Now liet horen kwalitatief gegroeid te zijn. De Mainportbroers hadden hun karakteristieke diepe en warme klank en het fanfareorkest was een mooie aanvulling op al het zingen. We kijken terug op een geslaagd kerstconcert dat de kroon was op een half jaar keihard werken door nieuwe én oude Sisters!!

Zondag 21 december reisden The Skyline Sisters per touringcar naar Ankeveen voor een tegenbezoek aan De Vriendschapskring. Die speelden in de Martinuskerk een prachtig kerstprogramma, en wij vonden het eer om daar voor de tweede keer deel van uit te maken! Ook bij dit kerstconcert zong het kwartet 4Now, genietend van de prachtige accoustiek!

Na een drukke maar mooie decembermaand gaat het kerstrepertoire weer in de kast, en werken we in het nieuwe jaar verder naar de Holland Harmony conventie toe!

 
valid xhtml valid css