Voorpagina Nieuws Kerstconcert 2015
Banner
Kerstconcert 2015
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 25 januari 2015 12:26

A MAGICAL CHRISTMAS

 

Kerstmis! Winterse sferen, engelen en een rinkelende arreslee in de sneeuw. Voelt u de magie? Wij gaan die magie voor u tevoorschijn toveren met ons kerstconcert met als thema ‘A Magical Christmas’. Dit concert is op zaterdag 12 december a.s. in de Goede Herderkerk in Schiebroek. En we zijn niet alleen…. Diverse muzikale gasten betoveren u met magische muziek.

 

We zingen vrolijke bekende kerstliedjes en fraaie kerstballads. Onder leiding van onze inspirerende dirigente Mieneke Klinkert laten wij met zo’n vijftig vrouwen horen wat wij kunnen. Barbershop is vierstemmig en zonder muzikale begeleiding. Het is een zanggenre dat oorspronkelijk uit Amerika komt. En daar kennen ze zeker de magische sfeer van Kerstmis.

 

Gastoptredens

Te gast deze avond zijn onze mannelijke barbershopcollega’s: de Mainport Barbershop Singers. Daarnaast zingen het koor Mixed Voices en speelt het trio Cantrip met Keltische klanken. En natuurlijk mogen onze kwartetten niet ontbreken: 4Now zal twee kerstsongs zingen en ook ons "jongste" kwartet Challenge zal van zich laten horen. Het belooft inderdaad een magische avond te worden.

Voor trouwe Sisterfans is het bezoek van dit concert een must. En mensen die ons nog niet kennen zijn uiteraard ook van harte welkom om zich te laten verrassen!

 

De Goede Herderkerk is aan het Kastanjeplein 28 in Rotterdam-Schiebroek. Kaartjes zijn voor volwassenen € 7,50 en tot 18 jaar € 5,-. Kaartverkoop aan de zaal of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
valid xhtml valid css