Voorpagina Nieuws Educatie Weekend 2015
Banner
Educatie Weekend 2015
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 25 januari 2015 12:26

THE SISTERS BIJ HOLLAND HARMONY

Als The Skyline Sisters zijn wij er voortdurend op gespitst onze zangprestaties te verbeteren. Daarom bezocht een groot aantal sisters in november 2015 het Educatieweekend van Holland Harmony. Dit is de koepelorganisatie van barbershopkoren in Nederland. Barbershop is zoveel méér dan zingen alleen: presentatie, dynamiek, uitstraling, inleving, interpretatie, je zou bijna vergeten dat je ook nog moet zingen…

Nou ja, als het goed is gaat het allemaal tegelijk natuurlijk! Juist dan haal je veel plezier uit zingen. Op zondag waren bijna alle vijftig sisters aanwezig: The Skyline Sisters mocht demonstratiekoor zijn voor topcoaches uit de hele wereld.

In de ochtend betekende dit: oefenen, oefenen en nog eens oefenen. In de middag gaven de coaches met ons koor een masterclass voor alle deelnemers aan het Educatieweekend. Met top barbershopcoaches als Joe Cerutti, Patrick Brown, Matthew Gifford en Steve Armstrong is dat echt een belevenis. We hebben veel opgestoken en ook heel veel plezier gehad tijdens dit Educatieweekend in Brabant. Op naar de top!

 

Eduweekend Joe

 

Eduweekend Patrick

 

Eduweekend Matthew

 
valid xhtml valid css