Voorpagina Nieuws Repetitie concert 2016
Banner
Repetitie concert 2016
Geschreven door Liz Dawe   
zondag, 25 januari 2015 12:26

 

Op maandag 18 april jongstleden heeft The Skyline Sisters haar vrienden en enkele Facebooklikers bedankt voor hun geweldige steun, middels een  repetitieconcert onder leiding van dirigente Mieneke Klinkert. Dit keer kreeg het publiek een exclusief kijkje achter de schermen bij de Ssisters. Hoe gaat het er op een repetitie aan toe? Niet alleen maken de sisters veel lol, er wordt ook zeer serieus gerepeteerd. En voor de aanwezigen is nu duidelijk hoe!

De Sisters lieten songs horen die ze al goed beheersten, maar ook werd er gewerkt aan nieuwe songs.  Het publiek zag niet alleen hoe het koor wekelijks hard repeteert, maar werd ook uitgenodigd om samen met de Sisters een canon mee te zingen op de risers,. Daarnaast heeft dameskwartet 4Now 2 songs laten horen en heeft bariton Kristine iedereen verrast door een leadpartij te zingen! Tenslotte werden de aanwezigen verrast door een bezoekje van “Buurvrouw Nel”,  die enigszins verbolgen was dat ze geen uitnodiging had ontvangen….

>De avond werd afgesloten met de song Happy Together, gevolgd door de welbekende Afterglow  Met het repetitieconcert heeft The Skyline Sisters haar aanhangers met veel plezier een mooie avond bezorgd!

 
valid xhtml valid css